“ De kwetsbaarheid van je kracht”-

Soms hebben de kleinste veranderingen, de grootste impact. En soms kun je deze verandering niet eens zien. 

Iedereen loopt rond met ideeën over de wereld en over jezelf. Ideeën die de wereld inkleuren en vorm geven. Positieve ideeën helpen ons vooruit, maar anderen ideeën houden ons juist tegen. Wanneer je tegen jezelf zegt ‘ik kan niet tekenen“, ga je nooit kunnen genieten van het knutselen. Maar wanneer je ze durft om te draaien, zie je vaak plots compleet nieuwe mogelijkheden.

Een van mijn valse overtuigingen die mij lang heeft vastgehouden, ‘mijn vrouwelijkheid is een zwakte”. En dus ging ik als tomboy door mijn middelbare schooljaren, wijde t-shirt van het type band waar ik toevallig bij het concert was. Getekend door ervaringen, waarbij ik geloofde dat als ik mij vrouwelijk gedroeg, dat dan betekende dat ik toestemming gaf.

Nu heb ik geleerd om mijn vrouwelijkheid te omarmen. Dat de openheid over deze kwetsbaarheid juist een uniek soort kracht is en sta letterlijk steviger op mijn benen.

Mijn project, vanuit het thema verandering:
“ De kwetsbaarheid van je kracht”-

Logboek