Beeld proeven

Ieder heeft zijn eigen gewoontes en rituelen om deze rust te pakken. Een plek waar je kunt nadenken. Voor mij komt dit moment tijdens het zwemmen, of wanneer ik piano speel. Vanuit deze twee punten ben ik beeldmateriaal gaan verzamelen, door middel van proeven, om deze momenten in een daadwerkelijk fysieke vorm te veranderen als basis voor mijn meesterstuk.

De eerste proef is het volgen van verf en de verspreiding in water. Ik heb het verf in een glas water laten vallen, als op een bord gestempeld met een spons om vormen te creëren.

Voor de tweede proef hebben we mijn vingers gevolgd tijdens het spelen van een pianostuk. Daarna heb ik de beweging van de vingers met lijnen in kaart gebracht.

Luister hieronder naar het eigen geschreven pianostuk, zonder titel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *